Foto's Sylvie en Rafael









Sylvie Françoise van der Vaart (née Meis; born 13 April 1978) is a Dutch television personality and model. update Aan het glamourhuwelijk tussen Sylvie en Rafael van der Vaart is na tien jaar een einde gekomen.
Volgens het weekblad gaat het in Engeland woonachtige stel de huwelijksbreuk pas na het EK Voetbal bekend maken. De situatie zou zo ernstig zijn dat 'een scheiding onafwendbaar is'.
Party schrijft: "Volgens een bron uit de vriendenkring van Sylvie is er van echte genegenheid tussen haar en Rafael al lange tijd geen sprake meer. Sterker, op dit moment zou er achter de schermen door advocaten al een maand hard worden gewerkt aan een overeenkomst, die hen na het beëindigen van hun huwelijk, dat in gemeenschap van goederen zou zijn gesloten, allebei goed achter zal laten."
“Totale onzin, het verhaal is volledig uit de lucht gegrepen", reageert een woordvoerder van het stel. Volgens de zegsman staat het huwelijk van de presentatrice en de voetballer helemaal niet op de tocht. "Het gaat hartstikke goed."
Sylvie grapte woensdagmiddag nog over de geruchten. “Preparing for Let's Dance! En lieve allemaal, het is welk blad ook alweer? Oh ja, de Party! Haha, effe serieus... Kus!!!”, schrijft Sylvie op twitter.
Sylvie en Rafael zijn sinds juni 2005 getrouwd en hebben een zoon genaamd Damian.
Enhanced by Zemanta

Popular Posts

See Also

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...